3 vluchten verder....
Maandag 19 juli : 'Hanoi we have arrived'
Na een zeer turbulente vlucht van Dusseldorf naar Munchen zijn wij opgestapt in een grote boeing 747 van Thai Airlines om vervolgens naar Bangkok te vliegen. Nath was wat stoned van de oxazepam en deze vlucht verliep prima!
Bij aankomst werden de meisjes toch even wat stil. Iedereen kijkt naar ze en lacht! Een warme vochtige deken van ongeveer 30 graden deed ons verwelkomen...
In Bangkok werden we afgezet in een smal steegje, met zwervers en zwerfhonden. Dit zou onze eerste overnachting worden in een 'Bijlmerwijk'.
Na even gerust te hebben zijn we het centrum ingetrokken. Loes waande zich in de Efteling, kon nauwelijks bevatten dat dit echt was. Overal gouden tempels en boedhas.
Nath en Loes hebben uiteraard een voetmassage ondergaan, wat hebben zij genoten zoals je kan zien op de foto. Ook was de mogelijkheid om een 'speciale' voetmassage te ondergaan, waar je je voeten in een groot aquarium moest zetten en er honderden kleine visjes aan je voeten en tenen komen knabbelen. Zo eten ze de dode huidcellen van je voeten, lekker he!
Paulien heeft vannacht luidop in het Thais gedroomd tot grote hilariteit van Loes!
Daarna vroeg naar bed, want vanmorgen werden we om 4.00u opgehaald om de vlucht van 6.30 te nemen naar Vietnam, Hanoi. Dus we zijn best gaar op dit moment.
De socialistische republiek Vietnam: op airport alles keurig geregeld, alleen was de backpack van Loes van de transportband gevallen en dachten we dat deze in Bangkok was blijven staan. Gelukkig gauw weer opgelost... Het verkeer is echt onbeschrijfelijk chaotisch, de enige regel is dat er geen regels zijn en de claxon wordt nog meer gebruikt dan het stuur! Alles kriskras door elkaar!
Nu zijn we net gearriveerd bij Kees die een pension runt in Hanoi en wij hebben hele bovenetage voor ons 4en inclusief internet op de kamer, luxe he!
Kees heeft onze reis voor ons uitgestippeld, vanaf hier begint ons avontuur dus echt!
Loes ligt momenteel volledig K.O. op bed te slapen.Dadelijk Hanoi verkennen en een lekker stukje hondenburger eten, grapje... 't schijnt wel lekker te zijn...
Tot gauw!
Vele groetjes, Nath, Tjeerd, Loes & Paulien
Hehe:) het avontuur begint! Have fun!:) Ciao
Wauw, spannend hoor! Heel veel plezier! x
Spannend, veel plezier!!
heel veel plezier in Vietnam!!!! Ben erg benieuwd naar je verhalen en ervaringen Nath?? Geniet er van met z'n 4tjes! Liefs pascale
wow spannend zeg, geniet ervan he!!!
Heel veel plezier in vietnam en was het niet eng tussen de zwervers en zwerfhonden om daar in zon wijk te slapen maar heel veel plezier en je familie ook xxxxx hou van je je maatje
Heeee.
haha paulien praat natuurlijk weer in der slaap.
maar het klinkt echt allemaal super.
echt heel fijne vakantie!!
wauwie super leuk!!
haha eet smakelijk met die hondenburger ;)
en nog heeeeeeel veel plezier !!