De wereld is een boek, wie niet reist, leest slechts 1 bladzijde.....

Wist je dat.....

Wist je dat..........

... dit onze voorlaatste dag is in Vietnam?

...Tjeerd een Ibanez gitaar voor een prikkie heeft gekocht?

...Loes, Paulien en Tjeerd eergister karaoke gezongen hebben?

...het hier heel normaal is dat de gids tijdens uitleg in de bus vieze eierscheten laat? (daarna geniepig lachen en toch maar een raampje openzetten)

...ze hier het kledingmerk Canvil Klein hebben en een Sony Wolkman?

...hier geen enkele vrouw autorijdt of rookt?

...we een Moslimdorp (Champeople) bezocht hebben waar de vrouw de baas is? (Matriarchaal)

...we het goedkoopst uiteten zijn geweest voor 10 euro met drank en eten voor zijn vieren? (en lekker!)

...ze hier eendenembryo's koken en daarna op kauwen wat als een lekkernij beschouwd wordt?

...ze hier 9 nationale wildparken hebben moeten aanleggen want anders liep er hier geen enkel levend dier meer rond?

...ze hier alles eten wat beweegt?

...de politie erg corrupt is en wij met 4 gidsen een bekeuring hebben gehad die ze daarna in hun zak hebben gestopt dmv een dealtje?

...er heel veel babies zijn in Vietnam en dat de gemiddeld leeftijd van het straatbeeld onder de dertig is?

...een gemiddelde Vietnamees 70 jaar oud wordt?

...rochelen en spugen op straat heel gewoon is?

...we in totaal 36 uur in de auto hebben doorgebracht?

...we nu heel erg veel geluk zullen krijgen omdat we elk een heilige doek uit een Tempel hebben gekregen?

...ze met gemak 4 volwassen varkens op een brommer vervoeren mbv een snelbinder of dat ze een volwassen rund op een brommer proppen?

...ze hier soms met zijn vijven op een brommer zitten?

...Tjeerd op het einde van de vakantie een lens voor de camera heeft gekocht?

...we toch ook wel een klein beetje blij zijn dat we weer naar huis gaan?

...

Willem van der Pijl

Tot snel:)!

Marie-José

Wisten jullie dat wij stiekum ook wel weer blij zullen zijn om jullie te zien, en alle verhalen te horen en foto"s te bekijken onder het genot van iets lekkers bij ons in de tuin (als het hier tenminste weer eens lekker weer wil worden)Goede reis terug xxx Marie-José en de rest

J&E

Ben zo benieuwd naar alle uitgebreide versies van de verhalen! interessante wistjedatjes hoor! hopelijk zien we jullie snel! goede en voorspoedige reis terug gewenst!

oehh en we zien trouwens ook graag de ibanez :D

Pieter & Jet

Hey lieve meiden,
Hoop jullie weer heel snel te zien. Hele goede reis en kijk uit naar de knuffel van jullie en de mooie verhalen en foto's.

Mis jullie schatjes!

Papa

Pieter & Jet

Overigens, complimenten aan de schrijver! We moeten wel lachen om jullie verhalen.

Bruno

Goede en veilige reis terug.
Groetjes.

Kebab

Nou Tjeerd, zo'n groot souvenir was niet nodig geweest hoor :-P een Ibanez ;-)

Goeie reis terug!!

natasja

wat leuk om zo een spiekje te nemen in jullie vakantiebelevenissen en foto's. hoop jullie snel weer te zien en graag behalve die gitaar wat lekker weer meebrengen!